Wheeler Residence in Menlo Park, California by William Duff Architects

Garages, Lighting, Entrance, Wheeler Residence in Menlo Park, California by William Duff Architects

The Wheeler Residence was completed by the San Francisco based studio William Duff Architects. This sophisticated modern home is located in the affluent town of Menlo Park, California, USA.

Terrace, Pool, Garden, Wheeler Residence in Menlo Park, California by William Duff Architects

Terrace, Pool, Garden, Wheeler Residence in Menlo Park, California by William Duff Architects

Outdoor Poll, Terrace, Wheeler Residence in Menlo Park, California by William Duff Architects

Terrace, Patio Doors, Wheeler Residence in Menlo Park, California by William Duff Architects

Hallway, Wheeler Residence in Menlo Park, California by William Duff Architects

Hallway, Wheeler Residence in Menlo Park, California by William Duff Architects

Dining Space, Wheeler Residence in Menlo Park, California by William Duff Architects

Living Space, Sofa, Wheeler Residence in Menlo Park, California by William Duff Architects

Kitchen, Living Space, Wheeler Residence in Menlo Park, California by William Duff Architects

Kitchen Island, Breakfast Table, Wheeler Residence in Menlo Park, California by William Duff Architects

Bedroom, Rug, Wheeler Residence in Menlo Park, California by William Duff Architects

Bedroom, Pink & Orange Rug, Wheeler Residence in Menlo Park, California by William Duff Architects

Bath, Wheeler Residence in Menlo Park, California by William Duff Architects

Bathroom, Wheeler Residence in Menlo Park, California by William Duff Architects

Wheeler Residence in Menlo Park, California by William Duff Architects:

“Integrating high-end modern design and a commitment to green building, this new house makes use of an existing foundation to create dramatic living spaces that flow into the landscape. The material palette includes COR-TEN steel, stained concrete mixed with fly-ash and Fin-Ply panels. Passive ventilation, radiant floors, solar hot water and photovoltaic power dramatically reduce energy use.”

Photos courtesy of William Duff Architects

Like
Share

You Might Also Like

Stunning Clifftop Home in Ibiza, Spain
Stunning Clifftop Home in Ibiza, Spain
Colonial Style House Renovation in Rio de Janeiro
Colonial Style House Renovation in Rio de Janeiro
House Aboobaker, Limpopo, South Africa
House Aboobaker, Limpopo, South Africa
Eco-Friendly House in Amsterdam by FARO Arquitecten
Eco-Friendly House in Amsterdam by FARO Arquitecten
Casa Reforma by Central de Arquitectura
Casa Reforma by Central de Arquitectura
Chalet Black Pearl in Val d’Isère, France
Chalet Black Pearl in Val d’Isère, France

Post a Comment