Chalet Black Pearl in Val d’Isère, France

Grey Sofas, Fireplace, Coffee Table, Chalet Black Pearl in Val d’Isère

Chalet Black Pearl was designed by Philippe Capezzone, owner of the five star Hotel Kilimandjaro and the Chalet White Pearl in Courchevel 1850.

This 3,330 square foot, three story luxury chalet sleeps up to 10 guests in five ensuite bedrooms. The chalet is situated between Val d’Isère and the Funival funicular in La Daille, France.

The Chalet Black Pearl can be booked all year round, prices range from €18,000 to €33,000 per week, depending on the season.

Dining Table, Chalet Black Pearl in Val d’Isère

Interior Design, Chalet Black Pearl in Val d’Isère

Kitchen, Chalet Black Pearl in Val d’Isère

Glass Doors, Stone Walls, Chalet Black Pearl in Val d’Isère

Indoor Pool, Chalet Black Pearl in Val d’Isère

Indoor Pool, Art, Chalet Black Pearl in Val d’Isère

Bathroom, Stone Tiles, Chalet Black Pearl in Val d’Isère

Bathroom, Table Light, Chalet Black Pearl in Val d’Isère

Bedroom, Chalet Black Pearl in Val d’Isère

Bedroom, Chalet Black Pearl in Val d’Isère

Bedroom, Chalet Black Pearl in Val d’Isère

Bedroom, Chalet Black Pearl in Val d’Isère

Bedroom, Chalet Black Pearl in Val d’Isère

Bedroom, Chalet Black Pearl in Val d’Isère

Bathroom, Stone Sink, Marble Tiles, Chalet Black Pearl in Val d’Isère

Bathroom, Dark Tiles, Chalet Black Pearl in Val d’Isère

Floor Plans, Chalet Black Pearl in Val d’Isère

Photos courtesy of Chalet Black Pearl

Like
Share

You Might Also Like

Stunning Oceanfront Home in British Columbia, Canada
Stunning Oceanfront Home in British Columbia, Canada
L71 House, Bangkok, Thailand by OFFICE [AT]
L71 House, Bangkok, Thailand by OFFICE [AT]
Modern Hilltop Home in Karuizawa, Japan
Modern Hilltop Home in Karuizawa, Japan
Apartment by the Beach in Mumbai, India by ZZ Architects
Apartment by the Beach in Mumbai, India by ZZ Architects
Maison Boisset in Orsières, Switzerland by Savioz Fabrizzi Architectes
Maison Boisset in Orsières, Switzerland by Savioz Fabrizzi Architectes
Aquatic Backyard in The Netherlands by Centric Design Group
Aquatic Backyard in The Netherlands by Centric Design Group

Post a Comment