Waterfront House in Costa Brava, Spain

Infinity Pool, Lighting, Terrace, Waterfront House in Costa Brava, Spain

House In Costa Brava was completed in 2012 by the Barcelona based studio Garcés – De Seta – Bonet. This modern home was designed parallel to the sea, maximizing the stunning sea and beach views. The outdoor space includes an infinity pool and a large terrace area covered with a pergola.

House In Costa Brava is located in Costa Brava, Spain.

Infinity Swimming Pool, Beach & Sea Views, Waterfront House in Costa Brava, Spain

Cliffs, Waterfront House in Costa Brava, Spain

Pool, Stairs, Lighting, Waterfront House in Costa Brava, Spain

Veranda, Pool, Sea Views, Waterfront House in Costa Brava, Spain

Infinity Pool, Terrace, Waterfront House in Costa Brava, Spain

Wooden Deck, Garden, Sea Views, Waterfront House in Costa Brava, Spain

Water Feature, Marble Terrace, Waterfront House in Costa Brava, Spain

Glass Doors, Marble Terrace, Waterfront House in Costa Brava, Spain

Entrance, Wooden Front Door, Stone Walls, Waterfront House in Costa Brava, Spain

Terrace, Waterfront House in Costa Brava, Spain

Patio Doors, Terrace, Stairs, Waterfront House in Costa Brava, Spain

Roof, Waterfront House in Costa Brava, Spain

House In Costa Brava, Spain, details by Garcés – De Seta – Bonet:

“The utmost attention was paid to the good placement of the house on a plot with a slope parallel to the sea and good solar orientation.

Consequently the project is developed linearly occupying the entire waterfront and the main option consists in extending the house at basement level obtaining the maximum possible length.

The overflowing swimming pool aligns with this arm complemented by a pergola which allows a direct connection of the outside with the underground area: gym and other facilities.

The volume of the master bedroom on the lower ground floor is used as a terrace.

The main building is complemented by an auxiliary construction placed at the access upper level.

The sum of white stucco bodies, placed in strict order and constantly drilled with identical rectangular holes, allows appreciating, by contrast, the existing natural shapes.”

Comments

comments

Photos By: Adrià Goula

Like
Share

You Might Also Like

Modern Tree House in Curacaví, Chile
Modern Tree House in Curacaví, Chile
Energy Efficient Home in Bloemendaal, The Netherlands
Energy Efficient Home in Bloemendaal, The Netherlands
Haus W by Pott Architects
Haus W by Pott Architects
Eco-Friendly Modern Home in Tandridge, England
Eco-Friendly Modern Home in Tandridge, England
Luxurious Old Stone Villa Renovation in Ljuta, Montenegro
Luxurious Old Stone Villa Renovation in Ljuta, Montenegro
EHA Family Trust Residence in Wilson, Wyoming
EHA Family Trust Residence in Wilson, Wyoming

Post a Comment

Skip to toolbar