Floating Bamboo Courtyard Teahouse in ShiQiao, China

Terrace, Courtyard, Floating Bamboo Courtyard Teahouse in ShiQiao, China

The Floating Bamboo Courtyard Teahouse was completed in 2012 by the Shanghai based design practice HWCD – Harmony World Consulting & Design. This fabulous Teahouse is a example of the HWCD design philosophy, based on traditional Chinese garden fundamentals, in harmony with the natural environment.

Located in the ShiQiao garden, Yangzhou, a city to the Northwest of Shanghai, China.

Lake, Floating Bamboo Courtyard Teahouse in ShiQiao, China

Dusk, Lake, Lighting, Floating Bamboo Courtyard Teahouse in ShiQiao, China

Evening, Courtyard, Floating Bamboo Courtyard Teahouse in ShiQiao, China

Entrance, Floating Bamboo Courtyard Teahouse in ShiQiao, China

Glass Wall, Floating Bamboo Courtyard Teahouse in ShiQiao, China

Terrace, Floor Lighting, Floating Bamboo Courtyard Teahouse in ShiQiao, China

Floating Bamboo Courtyard Teahouse in ShiQiao, China

Courtyard, Floating Bamboo Courtyard Teahouse in ShiQiao, China

Terrace, Floating Bamboo Courtyard Teahouse in ShiQiao, China

Glass Balustrading, Lighting, Floating Bamboo Courtyard Teahouse in ShiQiao, China

Terrace, Courtyard, Floating Bamboo Courtyard Teahouse in ShiQiao, China

Floating Bamboo Courtyard Teahouse in ShiQiao, China

Floating Bamboo Courtyard Teahouse in ShiQiao, China

Glass Balustrading, Lake View, Floating Bamboo Courtyard Teahouse in ShiQiao, China

Floating-Teahouse-ShiQiao-China-Floor-Plan

Comments

comments

Photos By: T+E

Like
Share

You Might Also Like

Holiday Retreat in Pera Melana, Greece
Holiday Retreat in Pera Melana, Greece
Casa Albanese, Island of Pantelleria, Sicily by ASA Studio Albanese
Casa Albanese, Island of Pantelleria, Sicily by ASA Studio Albanese
Hillside House in Jackson, Wyoming
Hillside House in Jackson, Wyoming
Inspiring Mid-Century House Remodel in Lincoln, Massachusetts
Inspiring Mid-Century House Remodel in Lincoln, Massachusetts
Large Residence in Kiev, Ukraine
Large Residence in Kiev, Ukraine
Maison Boisset in Orsières, Switzerland by Savioz Fabrizzi Architectes
Maison Boisset in Orsières, Switzerland by Savioz Fabrizzi Architectes

Post a Comment

Skip to toolbar