Maison Boisset in Orsières, Switzerland by Savioz Fabrizzi Architectes

Entrance, Maison Boisset in Orsières Switzerland by Savioz Fabrizzi Architectes

Maison Boisset was completed in 2012 by the Sion based studio Savioz Fabrizzi Architectes. The project involved the renovation of an existing cabin in the Swiss Alps. This small, 172 square foot space has been transformed into a two bedroom, one bathroom contemporary holiday home.

Maison Boisset is located in Le Biolley, Orsières, Switzerland.

Stone House, Maison Boisset in Orsières Switzerland by Savioz Fabrizzi Architectes

Balcony, Maison Boisset in Orsières Switzerland by Savioz Fabrizzi Architectes

Architecture, Maison Boisset in Orsières Switzerland by Savioz Fabrizzi Architectes

Mountain Views, Dining, Kitchen Space, Maison Boisset in Orsières Switzerland by Savioz Fabrizzi Architectes

Kitchen, Dining, Mountain Views, Maison Boisset in Orsières Switzerland by Savioz Fabrizzi Architectes

Dining Space, Maison Boisset in Orsières Switzerland by Savioz Fabrizzi Architectes

Stairs, Kitchen, Dining Space, Maison Boisset in Orsières Switzerland by Savioz Fabrizzi Architectes

Bedroom, Maison Boisset in Orsières Switzerland by Savioz Fabrizzi Architectes

Bedroom, Maison Boisset in Orsières Switzerland by Savioz Fabrizzi Architectes

First Floor Plan, Maison Boisset in Orsières Switzerland by Savioz Fabrizzi Architectes

Elevation, Maison Boisset in Orsières Switzerland by Savioz Fabrizzi Architectes

Photos By: Thomas Jantscher

Like
Share

You Might Also Like

Designed For a Newly Retired Couple: Olympic View House
Designed For a Newly Retired Couple: Olympic View House
Balinese-Style Home in Kuala Lumpur, Malaysia
Balinese-Style Home in Kuala Lumpur, Malaysia
Maison de Bromont, Quebec, Canada by Paul Bernier
Maison de Bromont, Quebec, Canada by Paul Bernier
Houghton Residence, Johannesburg, South Africa
Houghton Residence, Johannesburg, South Africa
Spectacular Mediterranean Style Home in Beverly Hills
Spectacular Mediterranean Style Home in Beverly Hills
Stable Building Transformed into Stylish Apartment in Trastevere, Rome
Stable Building Transformed into Stylish Apartment in Trastevere, Rome

Post a Comment