Shore Vista Boat House, Lake Austin, Texas by Bercy Chen Studio

Shore Vista Boat Dock, Lake Austin, Texas by Bercy Chen Studio

The Shore Vista Boat Dock was completed by the Austin based design and construction firm Bercy Chen Studio.

This two story elliptical boat dock is located on a bend in Lake Austin, Texas, USA, opposite to the Canyonland Nature Preserve.

A wrap-around staircase connects the two floors. The second floor features a kitchen and dining area.

Shore Vista Boat Dock, Lake Austin, Texas by Bercy Chen Studio

Shore Vista Boat Dock, Lake Austin, Texas by Bercy Chen Studio

Shore Vista Boat Dock, Lake Austin, Texas by Bercy Chen Studio

Shore Vista Boat Dock, Lake Austin, Texas by Bercy Chen Studio

Shore Vista Boat Dock, Lake Austin, Texas by Bercy Chen Studio

Shore Vista Boat Dock, Lake Austin, Texas by Bercy Chen Studio

Shore Vista Boat Dock, Lake Austin, Texas by Bercy Chen Studio

Waterfall, Shore Vista Boat Dock, Lake Austin, Texas by Bercy Chen Studio

Shore Vista Boat Dock, Lake Austin, Texas by Bercy Chen Studio

Shore Vista Boat Dock, Lake Austin, Texas by Bercy Chen Studio

Living Space & Kitchen, Shore Vista Boat Dock, Lake Austin, Texas by Bercy Chen Studio

Shore Vista Boat Dock, Lake Austin, Texas by Bercy Chen Studio

Living Space, Shore Vista Boat Dock, Lake Austin, Texas by Bercy Chen Studio

Photos By: Paul Bardagjy

Like
Share

You Might Also Like

Loft 24-7 in São Paulo, Brazil by Fernanda Marques Arquiteto Asociados
Loft 24-7 in São Paulo, Brazil by Fernanda Marques Arquiteto Asociados
Impressive Hillside House in Marin, California
Impressive Hillside House in Marin, California
Modern Home in Eugene, Oregon by Jordan Iverson Signature Homes
Modern Home in Eugene, Oregon by Jordan Iverson Signature Homes
Modern Church Conversion in London, England
Modern Church Conversion in London, England
Shuvalovsky Apartment, Moscow by Geometrix Design
Shuvalovsky Apartment, Moscow by Geometrix Design
Attic Penthouse in Sondrio, Italy by Fabio Gianoli
Attic Penthouse in Sondrio, Italy by Fabio Gianoli

Post a Comment