Casa Playa Las Lomas, Peru by Vértice Arquitectos

Casa Playa Las Lomas, Peru by Vértice Arquitectos

Casa Playa Las Lomas was completed in 2010 by the Lima based studio Vértice Arquitectos. This contemporary beach house was constructed on a rocky hill, 48 meters above the Lomas del Mar beach.

There were two main objectives of this project, the first was to maximize the amazing views of the beach and ocean from the outdoor social area. The second was to make the most of the available land, this was accomplished using large cantilevers.

The house has a 180 degree view of the Pacific Ocean to the south and a panoramic view of the beach to the north and the east.

This 2,567 square foot property is located in the first row, plot 5 (I-5) of a development in Lomas del Mar beach, Cerro Azul, 120km south of Lima.

Casa Playa Las Lomas, Peru by Vértice Arquitectos

Casa Playa Las Lomas, Peru by Vértice Arquitectos

Terrace & Beach View, Casa Playa Las Lomas, Peru by Vértice Arquitectos

Pool, Outside Living, Casa Playa Las Lomas, Peru by Vértice Arquitectos

Open Plan, Kitchen, Dining, Living, Casa Playa Las Lomas, Peru by Vértice Arquitectos

Evening, Casa Playa Las Lomas, Peru by Vértice Arquitectos

Evening, Casa Playa Las Lomas, Peru by Vértice Arquitectos

Evening, Casa Playa Las Lomas, Peru by Vértice Arquitectos

Evening, Casa Playa Las Lomas, Peru by Vértice Arquitectos

Photos By: Vértice Arquitectos
Source: ArchDaily

Like
Share

You Might Also Like

Eco-Friendly House in Austin, Texas: Cascading Creek House
Eco-Friendly House in Austin, Texas: Cascading Creek House
Areopagus Residence in Atenas, Costa Rica by Paravant Architects
Areopagus Residence in Atenas, Costa Rica by Paravant Architects
Villa SSK Overlooking Tokyo Bay in Chiba, Japan
Villa SSK Overlooking Tokyo Bay in Chiba, Japan
Renovation and Addition in Dorval, Canada
Renovation and Addition in Dorval, Canada
Four Seasons Resort in Sayan, Bali
Four Seasons Resort in Sayan, Bali
Wairau Valley House in Rapaura, New Zealand by Parsonson Architects
Wairau Valley House in Rapaura, New Zealand by Parsonson Architects

Post a Comment