Luxury Modern Home in Cañete, Peru

Glass Walls, Luxury Modern Home in Lima, Peru

Casa P12 was completed in 2012 by the Lima based studio Martin Dulanto Arquitecto. This project included the construction of a modern family home, the house was proposed as a large white box that has been excavated. The extensive roof terrace includes a swimming pool, barbecue area, dining room and various terraces.

Casa P12 is located in Cañete, Lima, Peru.

Floor-to-Ceiling Windows, Luxury Modern Home in Lima, Peru Lighting, Luxury Modern Home in Lima, Peru Floor-to-Ceiling Windows, Luxury Modern Home in Lima, Peru White Sofas, Open Plan Living, Luxury Modern Home in Lima, Peru Courtyard, Luxury Modern Home in Lima, Peru Glass Dining Table, Luxury Modern Home in Lima, Peru Bright White Kitchen, Luxury Modern Home in Lima, Peru White Kitchen Units, Luxury Modern Home in Lima, Peru Glass Dining Table, Open Plan Living, Luxury Modern Home in Lima, Peru Wood & Glass Stairs, Luxury Modern Home in Lima, Peru Glass Balustrading, Stairs, Stone Wall, Luxury Modern Home in Lima, Peru Wood Stairs, Glass Balustrading, Luxury Modern Home in Lima, Peru Bedroom, Luxury Modern Home in Lima, Peru Bunk Beds, Bedroom, Luxury Modern Home in Lima, Peru Bunk Beds, Glass Doors, Luxury Modern Home in Lima, Peru Bright Bathroom, Luxury Modern Home in Lima, Peru Water Feature, Roof Terrace, Luxury Modern Home in Lima, Peru Roof Terrace, Outdoor Furniture, Luxury Modern Home in Lima, Peru Roof Kitchen, Terrace, Luxury Modern Home in Lima, Peru Basement Floor Plan, Luxury Modern Home in Lima, Peru First Floor Plan, Luxury Modern Home in Lima, Peru Roof Terrace, Luxury Modern Home in Lima, Peru Casa P12 in Lima, Peru, details by Martin Dulanto Arquitecto: “This project takes part of a personal exploration where different blocks and the vacuum generated between them are the protagonists. The volume was proposed as a large white box that has been excavated and within which appear different “buckets” with various materials (wood, exposed concrete, etc.). These “cubes” appear , along the entire project, at different scales: From the main cube, white and container of the entire project, to medium sized cubes as the wood (kitchen), exposed concrete (main bedroom), and painted yellow (guest bathroom), reaching smaller cubes, as some furniture. The social area of the first level was turned with a dual purpose: To guide the social area to the park in front of the house, but also to the board-walk and the beach. And to break the continuity of the orthogonal walls of nearby houses, generating a particular perspective from the road to the park.”

Photos By: Juan Solano

Like
Share

You Might Also Like

Wheeler Residence in Menlo Park, California by William Duff Architects
Wheeler Residence in Menlo Park, California by William Duff Architects
Oceanfront Holiday Home in Yzerfontein, South Africa
Oceanfront Holiday Home in Yzerfontein, South Africa
Bourke House, New Zealand, by Pacific Environments Architects
Bourke House, New Zealand, by Pacific Environments Architects
Hillside Home with Spectacular views in Wellington, New Zealand
Hillside Home with Spectacular views in Wellington, New Zealand
Villa con Piscina in Catania, Italy by Sebastiano Adragna
Villa con Piscina in Catania, Italy by Sebastiano Adragna
Dihedral House, Boulder, Colorado
Dihedral House, Boulder, Colorado

Post a Comment