Cantilevered House in Utriai, Lithuania by G.Natkevicius & Partners

Family House in Utriai, Lithuania by G.Natkevicius & Partners

This family home was complete in 2006 by the Lithuania based studio G.Natkevicius & Partners. The brief stated the house should look like Noah’s Arc or a fireplace made with giant logs.

This cantilevered residence is located in Utriai, Vežaičiai, Klaipėda County, in western Lithuania.

Family House in Utriai, Lithuania by G.Natkevicius & Partners

Family House in Utriai, Lithuania by G.Natkevicius & Partners

Family House in Utriai, Lithuania by G.Natkevicius & Partners

Family House in Utriai, Lithuania by G.Natkevicius & Partners

Bathroom, Hall, Family House in Utriai, Lithuania by G.Natkevicius & Partners

Kitchen, Family House in Utriai, Lithuania by G.Natkevicius & Partners

Living Space, Family House in Utriai, Lithuania by G.Natkevicius & Partners

Ground Floor Plan, Family House in Utriai, Lithuania by G.Natkevicius & Partners

Utriai Residence by G.Natkevicius & Partners:

“The client is an entrepreneur in the agricultural production business (chickens (eggs), pigs rearing). His wife is a design student at the art college and she is fully interested in furniture design. A three member family house.

The house was built on the Minija valley slope. The house should be an image of a fire place made from huge logs or like the Noah‘s ship where the family with all their belongings and animals moved from the city.”

Photos By: R. Urbakavičius

Like
Share

You Might Also Like

Private Residence In La Gorce by Touzet Studio
Private Residence In La Gorce by Touzet Studio
Hilltop Home with Stunning Views in Ngunguru, New Zealand
Hilltop Home with Stunning Views in Ngunguru, New Zealand
Glass Farmhouse in Northeast Oregon
Glass Farmhouse in Northeast Oregon
Modern Home in Kuala Lumpur
Modern Home in Kuala Lumpur
Contemporary Loft Apartment in Stockholm, Sweeden
Contemporary Loft Apartment in Stockholm, Sweeden
Farmhouse in Liguria, Italy by A2BC Architects and SibillAssociati
Farmhouse in Liguria, Italy by A2BC Architects and SibillAssociati

Post a Comment